A főzőverseny jelentkezési lapja az oldal alján lévő linkről letölthető.

Tájékoztató a 2021. augusztus 01-i főzőversenyről

2021. augusztus 01-én a Szabolcs Napok vasárnapján is várjuk a kastélykertben 10 órától településünk apraját-nagyját. Gyerekeknek, fiataloknak lesz légvár, élő csocsó, Paprika Jancsi csúzlizdája, Mangó party bemutató, 15 órától bábszínház. 16 órától élő népzene táncházzal, zenét szolgáltat Kalász Máté és bandája, 18 órától Rakonczai Imre zenés estje.

Ezen a napon Pusztaszabolcs Város Önkormányzata szeretettel várja bográcsos ételek főzőversenyére. A versenyre minimum 4 fős csapatok, baráti társaságok, családok, civil szervezetek, intézmények, cégek jelentkezését várjuk.

A verseny helyszíne: Pusztaszabolcs, Kastélykert; a terület elfoglalása 10.00 órától.
Az ételek csak bográcsban készülhetnek. A főzés csak gáztüzeléssel lehetséges a tűzvédelmi és balesetvédelmi szabályok betartásával. Az ételeket a helyszínen kell elkészíteni. A szervezők 1 db sörasztal garnitúrát és hulladék-gyűjtő zsákot, valamint vízvételi lehetőséget biztosítanak a csapatok részére. A szükséges alapanyagokról, fűszerekről, főzőedényekről minden csapat maga gondoskodik.

Az elkészült étkeket szakmai zsűri pontozza az étel ízletessége, a tálalás milyensége, a csapat megjelenése szerint. Az első helyezett csapat különleges jutalmat kap!

Jelentkezési határidő: 2021. július 28.

Jelentkezni írásban lehet a muvhazpszabolcs@gmail.com e-mail címre elküldött nevezési lappal, vagy annak személyes leadásával a művelődési házban.

Jelentkezési lap letöltése